Meedoen op het Inspiratieplein

Wil je meedoen aan het uitwisselen, analyseren, doorvoelen en samenstellen van het meest helder gelaagde onderscheiden van alle mogelijke onderwerpen op het “inspiratieplein”?

Ik zie vooral het gedachtengoed “Gelaagd leren kijken, denken, voelen en handelen” als een doorgaand leerproces en ik wil dit graag gezamenlijk op allerlei terreinen ontwikkelen. Weer anderen kunnen hier dan over lezen en mogelijk geïnspireerd worden.

Ik nodig iedereen uit, die in het gelaagd kijken is geïnteresseerd, om mee te denken met allerlei onderwerpen die je zelf of die je samen met anderen wilt onderzoeken.

Doel: Zelf onderwerpen naar wens in 3 lagen analyseren.

a. actuele onderwerpen gelaagd onderzoeken, met en door iedereen die in dit onderwerp is geïnspireerd en dit presenteren, in een A4, op het inspiratieplein of na overleg in de nieuwsbrief.
b. je eigen onderwerpen gelaagd onderzoeken, bijvoorbeeld issues in je relatie, seksualiteit, werk of elders eventueel met iedereen die ook in dit onderwerp is geïnspireerd en dit presenteren op het inspiratieplein en de nieuwsbrief.

[bbp-forum-index]